Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αίτημα Αυγενάκη να συμπεριληφθούν στα μέτρα αθλητικοί φορείς και πρόσωπα που είχαν μείνει εκτός

Με επιστολή του στους αρμόδιους υπουργούς, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητάει να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης αθλητικοί φορείς και πρόσωπα που είχαν μείνει εκτός αρχικά από τις λίστες.

Μαυρωτάς: «Χρειάζεται ένα σχέδιο Μάρσαλ και για τον αθλητισμό»

Ο κορονοϊός έχει βάλει στον… πάγο όλη την ανθρωπότητα, με τον αθλητισμό να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς με ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο βοήθειας, ένα σχέδιο Μάρσαλ και για τον αθλητισμό.

Μεγάλοι αθλητές συμμετέχουν σε δημοπρασία για τον κορονοϊό

Περισσότεροι από 115 αθλητές, προπονητές και προσωπικότητες από τον αθλητισμό από 13 χώρες συμμετέχουν σε μια δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σε ένα ταμείο αλληλεγγύης στη μάχη κατά του κορονοϊού

Στα μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες

Σειρά από μέτρα για σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες, που έχουν αναστείλει τα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊου, ανακοίνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Την εισήγηση είχε πραγματοποιήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, με την πρόταση να γίνεται αποδεκτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Η μάχη του Βαν ντερ Μπεργκ με τον κορονοϊό

Την προσωπική περιπέτειά του με τον κορονοϊό μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο twitter ο Κάμερον Βαν ντερ Μπεργκ. 

Ο Νοτιοαφρικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ελληνίδα ομογενή (ο γάμος τους είχε γίνει πριν από περίπου δύο χρόνια στη χώρα μας) αποκαλύπτει ότι ταλαιπωρείται από την ασθένεια εδώ και δύο εβδομάδες, και μάλιστα με αρκετά έντονα συμπτώματα, ενώ δεν παραλείπει να απευθύνει έκκληση στους αθλητές να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους, αφήνοντας κατά μέρος την προετοιμασία τους.

Κολύμβηση: Αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Την αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών κολύμβησης, καταδύσεων, καλλιτεχνικής, αλλά και μαραθώνιας κολύμβησης, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 11 με 25 Μαΐου στη Βουδαπέστη, αποφάσισε η LEN,  λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Subscribe to Κολύμβηση