Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

Αυτός είναι η μεταγραφή της χρονιάς και ο πρωταθλητής - Ο μικρός Γιαννάκης!!!

Η είδηση της ημέρας, της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου είναι τα ευχάριστα νέα που μας έρχονται από την Αμερική για την πορεία της υγείας του μικρού Γιαννάκη. Του Γιαννάκη ολόκληρης της Ελλάδας.

Το τετράωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε στο Σεντ Λούις του Μιζούρι πήγε πολύ καλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δούμε πώς θα πάει ο Γιαννάκης. Εννοείται με τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες.

Οι πάντες είναι στο πλευρό του κι ευχή όλων μας είναι να τον δούμε να στέκεται στα πόδια του και να μπαίνει όρθιος στην αγαπημένη του Τούμπα για να κάνει τη σέντρα σε αγώνα του ΠΑΟΚ.

Για εμένα αυτή είναι η μεταγραφή της χρονιάς και ο μικρός Γιαννάκης θα είναι ο πρωταθλητής της σεζόν 2024-25.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιδί, τρομερά ώριμο για την ηλικία του και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί αυτό το παιδί πραγματικά το αξίζει.

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας έφερε πολύ πιο κοντά τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους όλων των ομάδων, είναι αποδεκτός από παντού και πλέον συμβολίζει πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ νιώθει υπερηφάνεια που ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει όλα τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του Γιαννάκη και μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν  κι άλλες ομάδες και μεγαλοϊδιοκτήτες για ανάλογα περιστατικά και όχι μόνο.