Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός - Το πλάνο του Τερίμ

Χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός - Το πλάνο του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός θα πάει την Τετάρτη στην Τούμπα χωρίς τον Ιωαννίδη, αλλά με στόχο τη νίκη. Οι πράσινοι θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά σε κάθε περίπτωση να αποφύγουν την τέταρτη θέση που θα διατηρεί τον κίνδυνο να μείνουν εκτός Ευρώπης αν χάσουν στον τελικό Κυπέλλου από τον Άρη.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 24χρονος φορ έπαιξε με θλάση στους κοιλιακούς απέναντι στην ΑΕΚ και τον Άρη και αποφασίστηκε να μην παίξει στην Τούμπα υπό το φόβο υποτροπής που θα τον κρατήσει καιρό εκτός. Επίσης, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Άντραζ Σπόραρ θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το τέρμα, ο Κώτσιρας έχει τον πρώτο λόγο για δεξιά και ο Χουάνκαρ για αριστερά, ενώ ο Γεντβάι είναι σίγουρος στα στόπερ, αλλά όχι ο παρτενέρ του. Υπάρχει η σκέψη να οπισθοχωρήσει ξανά ο Αράο, ειδάλλως στο κέντρο άμυνας θα παίξει ο Ακαϊντίν ή ο Ούγκο, αφού ο Σένκεφελντ έκανε χθες ατομικό λόγω ενοχλήσεων και ούτως ή άλλως δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Τερίμ.

Για το κέντρο σίγουρος είναι ο Τσέριν και αν επιλεγεί ο Αράο για τα στόπερ, τότε ο Πέρεθ έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα. Μπακασέτας και Μπερνάρ θα παίξουν σίγουρα, ενώ ο Παλάσιος ή ο Λημνιός διεκδικούν τη θέση στα δεξιά. Εφόσον ξεπεράσει την ίωση υποψηφιότητα θέτει και ο Βέρμπιτς, ωστόσο αν δεν μπει και σήμερα στις προπονήσεις, οι πιθανότητες τουλάχιστον για την ενδεκάδα μειώνονται σημαντικά.