Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγκιμπού Καμαρά

Γιατί αποκλείστηκε ξανά ο Αγκιμπού Καμαρά από τον Μίτσελ και το σενάριο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα τον Αγκιμπού Καμαρά, χωρίς ο τελευταίος να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά για λόγους τακτικής. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ (είχε ταξιδέψει στην Ήπειρο), ενώ σε ό,τι αφορά την Super League 1, έχει έπαιξε μόλις ένα λεπτό ως αλλαγή (στο ματς με την ΑΕΚ) τους τελευταίους δύο μήνες.

Αν και αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός υπολόγιζε και χρησιμοποιούσε τον ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα, το τελευταίο διάστημα είναι εμφανές ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, έπαιξε ένα ημίχρονο στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο. Ο 21χρονος άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως κεντρικός μεσοεπιθετικός και εξτρέμ, εκτόξευσε την περασμένη σεζόν τις μετοχές του, αλλά την φετινή περίοδο πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις.

Από τη στιγμή που ο Καμαρά δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, μία λύση θα ήταν ο εξάμηνος δανεισμός του, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια και να δώσει πάλι ώθηση στην καριέρα του. Η Σταντάρ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού τις τελευταίες μέρες και ενδεχομένως να μην τυχαίο το τάιμινγκ που προέκυψε αυτή η κινητοποίηση.

Ίσως κι η πλευρά του ποδοσφαιριστή να έχει ψαχτεί, βλέποντας ότι ο Ισπανός προπονητής έχει τον νεαρό πότε εκτός 20άδας και πότε εκτός αποστολής από τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Ο Καμαρά, ο οποίος έχει 51 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν θα προκαλούσε έκπληξη η πιθανότητα παραχώρησής του τον επόμενο μήνα με τη μορφή δανεισμού.