Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΙΝΕΔΑ

Επιμένει η Μοντερέι για Πινέδα!

Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Ορμπελίν Πινέδα. Παρά την αρνητική στάση της ΑΕΚ μετά και την δεύτερη πρόταση της Μοντερέι για τον Μεξικανό χαφ, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν, κάνοντας λόγο μάλιστα και για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τους Μεξικανούς!

Αυτή τη φορά υπήρξε μάλιστα και επίσημη δήλωσε. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μοντερέι, Φερνάντο Ορτίζ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Πινέδα και τόνισε ότι οι Ραγιάδος προσπαθούν με κάθε τρόπο ώστε να αποκτήσουν τον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ.

«Λοιπόν ο Ορμπελίν, μιλώντας για την καριέρα του, ως παίκτης είναι πολύ καλός για μένα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής και κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ. Είναι ένα από τα ονόματα που η διοίκηση έχει στο τραπέζι, προφανώς και υπάρχουν κι άλλα ονόματα και κάνουν το καλύτερο δυνατό για μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο τεχνικός της Μοντερέι.

Στην ΑΕΚ έχουν απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από τη Μοντερέι για τον Πινέδα   και μάλιστα η δεύτερη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Ένωσης είναι τόσο εκτός των επιθυμητών χρημάτων για των «κιτρινόμαυρων» ώστε να χαρακτηρίζεται ως «αστεία» από πλευράς ΑΕΚ που δεν μπήκε καν σε διαδικασία να τη συζητήσει.