Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ουντινέζε

Ανατροπή και πρώτη θέση για την τρομερή Ουντινέζε

Ακόμα μια καταπληκτική εμφάνιση από την Ουντινέζε στην 4η στροφή της Serie A, η οποία ξύπνησε στο δεύτερο μέρος στην έδρα της Πάρμα, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του ημιχρόνου σε 3-2 και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη deja vu για την Πάρμα, που, όπως και στον αγώνα με την Νάπολι, προηγήθηκε, έμεινε με 10 παίκτες και εν τέλει έχασε.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Ντελ Πράτο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμάνου, Μιχάιλα, ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ένας άλλος Ρουμάνος, ο Ντένις Μαν, σέρβιρε για το 2-0 του Μπονί.

Ο Λούκα στο 49’ έβαλε πάλι την Ουντινέζε στο παιχνίδι, η οποία αναθάρρησε και από εκείνο το σημείο και έπειτα πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 68ο λεπτό ήρθε τελικώς η ισοφάριση με τον Φλοριάν Τοβέν, έπειτα από ασίστ του Ντέιβις, που είχε μπει στο γήπεδο δευτερόλεπτα νωρίτερα. Ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 77’, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα η Πάρμα είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κεϊτά.

Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ένα δυνατό τεστ για την πρώτη και αήττητη Ουντινέζε, καθώς φιλοξενείται από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», την ώρα που η Πάρμα θα ταξιδέψει στο Λέτσε για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.