Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρώτο «κανόνι» του Youth League ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού!

Πρώτο «κανόνι» του Youth League ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού!

«Μάτωσε» τα δίχτυα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του UEFA Youth League o Μπιλάλ!

Ο νεαρός στράικερ του Παναθηναϊκού μετά και την ολοκλήρωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των ομάδων κάτω των 19 ετών, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του θεσμού έχοντας πετύχει εννέα τέρματα σε πέντε συνολικά εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος με καταγωγή από την Αίγυπτο στράικερ, πέτυχε πέντε τέρματα στο παρθενικό του ματς με αντίπαλο την Σλάβιας Σόφιας στη Λεωφόρο όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 8-0, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ακόμη τέσσερα στους αγώνες με την Τρέντσιν της Σλοβακίας, βρίσκοντας δίχτυα μια φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τρεις στη ρεβάνς.

Θυμίζουμε ότι η πορεία του Παναθηναϊκού στο UEFA Youth League τερματίστηκε στη φάση των playoffs μετά και την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με σκορ 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «συγκάτοικος» του Μπιλάλ στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της διοργάνωσης ήταν ο νεαρός Ολλανδός Μεξ Μέερντιγκ της Άλκμααρ, η οποία κατέκτησε εν τέλει το τρόπαιο με την εμφατική της νίκη απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ με 5-0.