Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

Live: Γαλατά - ΠΑΟΚ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος το ματς. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τουρκία από την Γαλατά με 3-1.

90'+5' ΓΚΟΛ για τη Γαλατά. Ασίστ ο Ντεμιρμπάι και άψογο πλασέ στην κίνηση από τον Ικάρντι, για το 3-1.

5 λεπτά ο έξτρα χρόνος

86' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, ο Κόλεϊ έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και πήρε την κεφαλιά, χωρίς όμως να στέλνει την μπάλα εντός εστίας.

76' ΓΚΟΛ για τη Γαλατά. Φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, μετά από σέντρα του Αϊχάν και συνεχόμενες κεφαλιές από Γιλμάζ και Οσιμέν, ο Ακγκούν σούταρε με δύναμη και νίκησε τον Κοτάρσκι για το 2-1.

67' ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Πάσα του Ζίβκοβιτς και συρτό γύρισμα του Ότο, ο Γκιουβέντς έδιωξε με το πόδι και ο Κωνσταντέλιας πήρε το... ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας από κοντά σε 1-1!

62' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κωνσταντέλια να βγαίνει στην αντεπίθεση και να προσπαθεί να βρει τον Τσάλοφ, χωρίς επιτυχία.

60' Ο Κωνσταντέλιας πάτησε στη μεγάλη περιοχή, αλλά κόπηκε από τον Αϊχάν.

52' Ο Ακγκούν βρήκε χώρο και πλάσαρε, πάνω στον Κοτάρσκι.

Ως αυτογκόλ του Μπάμπα δόθηκε το γκολ για το προβάδισμα της Γαλατά.

49΄ ΓΚΟΛ για την Γαλατά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Μπάμπα και να καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-0.

48' Ευκαιρία για τη Γαλατά, ο Γιλμάζ πάτησε στη μεγάλη περιοχή μετά από βαθιά μπαλιά του Μπαρτακσί, ο Μπάμπα τον πίεσε και ο Κοτάρσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

Ξεκίνησε το 2ο μέρος.

Τέλος το πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

45'+1' Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκιουβέντς, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

44' Νέα ευκαιρία για τη Γαλατά, ο Μπαρντακσί έκανε τη σέντρα και ο Οσιμέν νίκησε Κόλεϊ και Μπάμπα στον αέρα, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι.

42΄ Τρομερή ψηλή μπαλιά από τον Αϊχάν, ο Ακγκούν εκτέλεσε με το πλασέ και η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

41' Γρήγορη αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ξανά ο Κωνσταντέλιας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά άργησε να κάνει την τελική πάσα. Μετά το τέλος της φάσης, δόθηκε οφσάιντ.

27'  Βολίδα από τον Σάρα ο Κοτάρσκι απέκρουσε δύσκολα.

25' Υπέροχη αλλαγή παιχνιδιού του Τσάλοφ για τον Ζίβκοβιτς, εκείνος πάσαρε στον Καμαρά, αλλά ο αφρικανός μέσος σούταρε από μακριά πάνω στον Γκιουβέντς.

21' Ένα μακρινό σουτ του Τζέικομπς, δεν απειλήθηκε ο Κοτάρσκι.

7'  Πολύ καλή κάθετη πάσα του Μπάμπα στον Κωνσταντέλια, εκείνος όμως καθυστέρησε, βγάζοντας τελικά πάσα στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση πάνω στον τερματοφύλακα.

6' Πρώτη ευκαιρία και για τον ΠΑΟΚ, ιδανική και γρήγορη ανάπτυξη από Ότο, Ζϊβκοβιτς και Οντζόεφ, ο Κωνσταντέλιας σούταρε ψηλά.

1' Ευκαιρία για τη Γαλατά, στα 20 δευτερόλεπτα η κεφαλιά του Οσιμέν από πολύ πλεονεκτική θέση, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γαλατά: Γκιβέντς, Τζέικομπς, Σάντσες, Μέρτενς, Ακγκούν, Σάρα, Αϊχάν, Τορέιρα, Αμπντουλκερίμ, Οσιμέν, Γιλμάζ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοφ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από την Τουρκία όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλατά για τη League Phase του Europa League.