Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζόλης

Guardian: «Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League ο Τζόλης»

Ο «Guardian», σε αφιέρωμα που ετοίμασε για τα αναδυόμενα ταλέντα που θα συμμετάσχουν φέτος στο Champions League, συμπεριέλαβε τον Χρήστο Τζόλη και τον αποθέωσε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το 2021 η Νόριτς είχε μεγάλες ελπίδες από τον Έλληνα επιθετικό, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έναντι 8,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Τζόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Carrow Road με δύο γκολ και μερικές ασίστ στη συντριβή της Μπόρνμουθ με 6-0 στο League Cup, αλλά σπάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μετά από αυτό. Χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία και δόθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο δύστροπος και γρήγορος αριστερός εξτρέμ άνθισε, τερματίζοντας ως ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga 2 με 22 γκολ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο. Η Φορτούνα δεν είχε τα κεφάλαια για να κρατήσει τον Τζόλη με την επιλογή αγοράς των 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ήταν λογικό να την ενεργοποιήσει για να μεταπωλήσει με καλό κέρδος. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στην ευχάριστη θέση να τον αποκτήσει, και ο Τζόλης ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο».