Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλοπ

Στον πάγκο ποιας ομάδας θα κάτσει ο Κλοπ;

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε από τον πάγκο της Λίβερπουλ και έχει αποφασίσει να μη δουλέψει την επόμενη σεζόν και να ξεκουραστεί έως το καλοκαίρι του 2025. 

Μάλιστα ο ατζέντης του, Μαρκ Κοσίτσκε, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο χαρακτήρισε ανοησίες τη φημολογία πως έχει αποφασίσει ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα και να γίνει ο επικεφαλής των επενδύσεων της Red Bull στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πάντως η εφημερίδα «Daily Mirror» αναφέρει πως η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει το χειμώνα στα γήπεδα για ν' αναλάβει την εθνική ομάδα και να την καθοδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ του 2026, που θα διοργανωθεί από κοινού σε ΗΠΑ και Καναδά.

Ο Αλέξι Λάλας είναι αυτός που επιμένει στην πρόσληψη του διάσημου Γερμανού κόουτς. Ο Ελληνοαμερικανός, που ήταν ο πρώτος που αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πάντοβα, παρότρυνε την ομοσπονδία της χώρας να προσλάβει τον Κλοπ:

«Έχουμε το Μουντιάλ και χρειαζόμαστε έναν ικανό κόουτς στον πάγκο για να τα πάμε καλά. Η ομοσπονδία πρέπει να συμφωνήσει με τον Κλοπ. Να κάνει τα πάντα για να τον πείσει. Η διεξαγωγή του παγκοσμίου κυπέλλου είναι ένα μεγάλο κίνητρο, που μπορεί να τον δελεάσει», τόνισε σχετικά ο 54χρονος ομογενής, που είναι πλέον σχολιαστής στο τηλεοπτικό δίκτυο "FOX".