Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ μπάσκετ

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Για την Αττάλεια αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει της προσπάθειας πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει την προσπάθειά του από τα ημιτελικά του τρίτου προκριματικού ομίλου αντιμετωπίζοντας την Πέμπτη στις 19:00 τη ρουμάνικη Οραντέα, η οποία στον προημιτελικό επικράτησε της Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς από τη Μεγάλη Βρετανία (90-59).

Εφόσον προκριθεί, δε, στον τελικό του ομίλου, το Σάββατο (21/9) θα τεθεί απέναντι στον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην γαλλική Σολέ και την τουρκική Πετκίμ.

Στην Αττάλεια τους ασπρόμαυρους υποδέχτηκε ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος μετέβη από εχθές στην Τουρκία, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τους προημιτελικούς αγώνες του προκριματικού ομίλου.

Στην αποστολή του δικέφαλου, της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Αντώνης Τσαλόπουλος, συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Κέντρικ Χέντερσον τζούνιορ, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς τζούνιορ, Ρόκι Κρούζερ.