Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«O “μεγάλος” της Θύρας 7 και ο μάρτυρας 67Ε»

«O “μεγάλος” της Θύρας 7 και ο μάρτυρας 67Ε»

"Τρέχουν" οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια του Ρέντη.

Όπως αναφέρει το Manifesto:

"Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι έρευνες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, αναφορικά με τη δολοφονία Λυγγερίδη. Οι αρχές είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της πολύμηνης έρευνάς τους για τους «μεγάλους» που ασχολούνται ενεργά με τη Θύρα 7, για τους οποίους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία 67Ε (σ.σ.: έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι είναι τρεις οι προστατευόμενοι μάρτυρες) ήταν αυτός που με την κατάθεσή του βοήθησε τις αρχές να «δέσουν» τη συμμετοχή του ηγετικού στελέχους της Θύρας 7, Δ.Μ., γνωστό στα γήπεδα και ως «Κορυδαλλιώτης». 

Μάλιστα στην κατάθεσή του αποκάλυψε τη συμμετοχή του «Κορυδαλλιώτη» και σε άλλα βίαια και αιματηρά επεισόδια. Από την πλευρά του, ο προφυλακισμένος, πλέον, «Κορυδαλλιώτης» ισχυρίστηκε στην κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Λυγγερίδη. 

Τέλος, σε άλλο σημείο της κατάθεσής του φέρεται να παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει SLO (Supporter Liaison Officer - Σύνδεσμος Οργανωμένων Οπαδών) του Ολυμπιακού, κάτι που αναφέρεται και στο διαβιβαστικό της αστυνομίας όπως θα δείτε παρακάτω: «Εισερχόταν όχι απλά στο γήπεδο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ως SLO της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δυνάμει διαπιστεύσεώς του από τη διοργανώτρια αρχή SUPER LEAGUE, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδιας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που υπογράφονται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, Δημήτριο Αγραφιώτη»."