Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τούμπα για να μη χάσει, αλλά είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει - Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα από τα βαριά ονόματα

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τούμπα για να μη χάσει, αλλά είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει - Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα από τα βαριά ονόματα

Βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός είναι ο κερδισμένος της 4ης αγωνιστικής. Με την ισοπαλία στην Τούμπα δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει και του ήρθε κουτί το 0-0 στο Καραϊσκάκη.

Ακόμη και να κερδίσει απόψε η ΑΕΚ τον Βόλο, η διαφορά των πράσινων από τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου θα είναι πέντε πόντοι.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του Αλόνσο δεν μου άρεσε. Πήγε στην Τούμπα για να μη χάσει κι όχι να κερδίσει.

Στην πρώτη μισή ώρα ήταν αλλού κι αλλού και θα μπορούσε να είχε δεχθεί γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άφησε λίγο τη μπάλα στον Παναθηναϊκό για να τον χτυπήσει με την γρήγορη μετάβαση που είναι και το όπλο του. Δεν του κάθισε, όμως, του Λουτσέσκου.

Οι ευκαιρίες του ματς ήταν τρεις. Μία στην αρχή του Σβαμπ και οι δύο του Παναθηναϊκού με Πελίστρι και Ιωαννίδη.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο βρέθηκαν κοντά στο γκολ, οπότε και τα τρία αποτελέσματα ήταν μέσα.

Σαφώς πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες. Πολύ καλοί και οι δυο τους.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει τρία μπακ από δεξιά, αλλά η τρύπα παραμένει. Ο Μπάμπα ήταν διαρκή απειλή.

Ο Πελίστρι ξεκίνησε δυνατά με δύο κούρσες, αλλά στην πορεία ο Οττο του βρήκε το κουμπί του. Ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ.

Οι δε Μαξίμοβιτς, Αράο είχαν πρόβλημα με τους Σβαμπ, Οζντόεφ. Έτρεξαν πιο πολύ και κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες.

Επιμένω ότι ο Μιχαηλίδης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού στόπερ στον δικέφαλο.

Ο δε Τσάλοφ είναι τρομερά αγχωμένος κι αυτό δεν τον βοηθά να δείξει την αξία του.

Τα βαριά ονόματα, ο Κωνσταντέλιας και ο Τάισον δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι από τους μεσοεπιθετικούς του.

Απορώ πώς γίνεται να συνεχίζει να παίζει βασικός ο Μπακασέτας. Μόνο από τις εκτελέσεις των φάουλ φαινόταν στο γήπεδο. Μπήκε ο Ουναΐ κι αμέσως έδειξε την ποιότητά του.

Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο οργανωμένος και λειτούργησε καλύτερα ως σύνολο, διότι έπαιξε η περσινή ομάδα συν τον Τσάλοφ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει χρόνο. Φυσιολογικό. Μια νίκη επί του Πανσερραϊκού θα φτιάξει ακόμα περισσότερο το κλίμα ενόψει των άλλων ντέρμπι που έρχονται με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.