Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Ρεμπότσο, δηλαδή, είναι μεταγραφή... Σάρι;

Ο Ρεμπότσο, δηλαδή, είναι μεταγραφή... Σάρι;

Όταν ο Παναθηναϊκός συζητούσε με τον Σάρι η ΠΑΕ έβγαζε προς τα έξω ότι στην περίπτωση που ο φημισμένος Ιταλός προπονητής αποδεχθεί την πρόταση Αλαφούζου, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα είναι ανάλογη. Και πολύ σωστά.

Αυτό, όμως, δεν πρέπει να τηρηθεί και για τον Ντιέγκο Αλόνσο; Όχι ως πρόσωπο, αλλά για το καλό και το συμφέρον των πράσινων.

Το τονίζω με αφορμή τη συμφωνία γι’ αυτόν τον Ρεμπότσο. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω, αλλά μακριά από εμένα οι λαϊκισμοί. Ούτε θα τον ανεβάσω, ούτε θα τον μειώσω. Θα τον δω στο γήπεδο και θα τον κρίνω.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο 29χρονος αμυντικός ως όνομα δεν τραβάει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Υποτίθεται ότι θα ερχόταν ο Γιαννούλης η, κάποιος άλλος παίκτης για να παίξει βασικός. Τώρα, η λογική λέει ότι ο Αλόνσο θα ξεκινήσει με τον Μλαντένοβιτς και μετά θα δει τι θα κάνει.

Ο αριστερός μπακ και κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι μεταγραφή από το πάνω ράφι. Μεταγραφή… Σάρι.

Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός δεν θα ενισχυθεί όπως πρέπει. Η ομάδα έχει αδυναμίες και οι πάντες τις έχουμε αναδείξει.

Για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο και να τον πάρει μετά από 15 χρόνια απαιτείται οικονομική υπέρβαση από τον Αλαφούζο με την απόκτηση παικτών που θα έχουν δεδομένη ποιότητα και θα κάνουν τη διαφορά. Όπως ο Μαξίμοβιτς. Τέτοια ονόματα έχει ανάγκη το Τριφύλλι.

Υ.Γ.: Δεν πρόλαβα να γράψω δυο λόγια για τον Πορτογάλο κι ο Αλαφούζος τον έστειλε. Πήρε το μήνυμα από τις αντιδράσεις του κόσμου...