Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
24

Football League: «Κλώτσησε» το τρίποντο η Νίκη Βόλου

Τη δυνατότητα να κάνει το 3 στα 3 και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα απώλεσε η Νίκη Βόλου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της χωρίς τέρματα (0-0) με τον ΟΦ Ιεράπετρας σε παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στον αγώνα από τους Κρητικούς και μόλις στο 4΄ έφτασε κοντά στο 1-0. Το σουτ, όμως, του Ντομίνγκεθ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος του Καραγκιολίδη.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά απάντησε στις ευκαιρίες στο 9΄, με την κεφαλιά του Σέχου να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Στο 31΄ το σουτ του Κρουθ έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καραγκιολίδη, αλλά στο 43΄ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 με τον Αποστολόπουλο που δεν μπόρεσε από καλή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα, στο 51΄ οι Θεσσαλοί έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία για γκολ με την εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Λασιθίου.

Με το πέρας της ώρας η Νίκη ενέτεινε την πίεση της για να φτάσει στο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 66΄, στο 87΄ και στο 88΄, οι προσπάθειες όμως των Ροχάνο, Ντομίνγκεθ και Καπού δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε.

Στις καθυστερήσεις η Νίκη είχε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, με τον Καπό να μην μπορεί να χρηστεί σκόρερ, με συνέπεια το στείρο 0-0 να παραμείνει ως έχει.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (60' Τσιώλης), Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο, Κάρδαρης (79' Καπός).

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (46' λ.τρ. Μπάμπης), Μάγκας, Σέχου, Τζελέπης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (75' Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Μηνάς (63' Παπαδόπουλος).