Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

Πήρε το ντέρμπι των Νέων ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ

Άλλη μια σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με 2-0 επί της ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League K19.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία «σφράγισε» την ανωτερότητά του με αυτό το «καθαρό» σκορ απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που απείλησε μεν, αλλά του έλειπε το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 42 βαθμούς, παρέμεινε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετράει πλέον 62 παιχνίδια αήττητος! Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Ένωση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το φάουλ του Μαχαίρα στο 3ο λεπτό μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης.

Στο 16′ ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι, με τον Δούμτση να το μετατρέπει σε γκολ, σημαδεύοντας στη δεξιά γωνία του Θεοχάρη.

Πέντε λεπτά μετά (21′), ο σκόρερ του ΠΑΟΚ δοκίμασε ένα καλό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό το δυνατό σουτ του Δούμτση κατέληξε άουτ.

Αντίθετα στο 54′ ο Τζόλης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Κούτσια, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο και με εύστοχο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στα λεπτά που ακολούθησαν και οι δυο ομάδες είχαν στιγμές για να σημειώσουν ένα τέρμα, αλλά το 2-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

ΠΑΟΚ: Ταλιχαμνίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Δούμτσης, Γιαξής, Τζόλης ( 78′ Κωνσταντέλιας), Κούτσιας (68′ Γρόσδης), Γκορτεζιάνι (61′ Πανίδης).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Καραβίδας, Κώτσιος, Σταμούλης, Κατσικάς, Ρουκουνάκης (81′ Τόλιος), Παζατζίδης, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Τσαρούχας (66′ Δημητρίου), Κοσίδης (81′ Κορομηλάς).