Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΤΣΟΛΙΑΣ

Γιώργος Τσιούλος: Αυτός είναι ο Εύζωνας που έκλαψε και συγκίνησε την Ελλάδα...

«Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να το ξανακάνω». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Γιώργος Τσιούλος τις τελευταίες του ώρες ως Εύζωνας στην προεδρική φρουρά.

Στην τελευταία του υπηρεσία ο Γιώργος Τσιούλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε δάκρυα. Ο 24χρονος Γιώργος, απόφοιτος του μαθηματικού τμήματος, είχε την ευκαιρία να θυμηθεί όλα όσα είχε ζήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του και την περηφάνια που ένιωθε για την οικογένειά του.

«Tα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί σκεφτόμουν όλα όσα έζησα στη θητεία μου», είπε συγκινημένος στο Newsbomb.gr, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το στρατόπεδο.

«Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα το ξανακάνω», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας τις βαθιές του συναισθηματικές συνδέσεις.

Ο ίδιος, όταν φορούσε την αμφίεση του Εύζωνα και υπηρετούσε την πατρίδα από αυτή τη θέση, ένιωθε «τρομερό δέος».

Υπενθυμίζεται πως το βίντεο του 24χρονου δημοσίευσε στο TikTok η αδερφή του, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις από τη θητεία του αδελφού της.

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε στη λεζάντα η αδερφή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια για τον Γιώργο ήταν αποθεωτικά και συγκινητικά. Μάλιστα μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα δημοσίευσης, το βίντεο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών.

Στη συνέχεια η αδερφή του προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση στην οποία απεικονίζεται ο Γιώργος Τσιούλος έξω από το φυλάκιο στον Άγνωστο Στρατιώτη.

0102