Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βόμβα»: Πρόταση του ΠΑΟΚ σε Χεζόνια και Μπόνγκα

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη έχει κάνει δυνατές κινήσεις.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν μία πολύ δυνατή μεταγραφή στην θέση τρία και οι πρώτες κρούσεις που έχουν γίνει το αναδεικνύουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος όμως αρνήθηκε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χτύπησε και την πόρτα του Άιζακ Μπόνγκα με πρόταση 3.2 εκατομμυρίων (+750.000 το buy-out) για δύο χρόνια, ωστόσο και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Πρόκειται για παίκτες περιζήτητους από πολύ μεγάλες ομάδες της Euroleague, με τον δείκτη δυσκολίας φυσικά να είναι τεράστιος.

Τα συγκεκριμένα ονόματα δείχνουν σε μεγάλο βαθμό από ποιο ράφι ψάχνει ο Αριστοτέλης Μυστακίδης να κάνει την υπέρβαση, έχοντας δώσει την εντολή να έρθει παίκτης που θα κάνει την διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ