Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκε σε ρυθμούς Nations League η Γερμανία ενόψει Ολλανδίας και Ελλάδας

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τους 24 ποδοσφαιριστές της αρχικής αποστολής, ξεκινώντας την προπόνηση με μία σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του.

Η Γερμανία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της στη League A, με πρώτο αντίπαλο την Ολλανδία την Πέμπτη (24/9) στο Άμστερνταμ. Αμέσως μετά ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:45, στο Άουγκσμπουργκ, ενώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 21:45, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ελλάδα ο Κλοπ θα έχει σε μεγάλο βαθμό διαφορετικές επιλογές, καθώς κάλεσε συνολικά 44 ποδοσφαιριστές και τους χώρισε σε δύο αποστολές για τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις του Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ