Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πήλιος: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί – Δεν μπορώ να χαρώ το γκολ μου»

Ο Σταύρος Πήλιος πέτυχε το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ στην ήττα με 5-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει την προσπάθεια και να κοιτάξει τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σταύρος Πήλιος:

Για την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στη Σίτι: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάναμε build-up και είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είσαι 110% συγκεντρωμένος. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ήρθαμε με το πλάνο μας και πρεσάραμε ψηλά. Δυστυχώς, το σκορ είναι βαρύ, αλλά κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε».

Για όσα έπρεπε να κάνει καλύτερα η Ένωση: «Μετά το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε, πέσαμε. Κάθε φάση του αντιπάλου είναι επικίνδυνη. Έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς, ώστε να αποφύγουμε κάποιο γκολ».

Για το γκολ που σημείωσε και τη χαμένη ευκαιρία με τη Σαχτάρ: «Για εμένα είναι σημαντικό, αλλά η ομάδα έχασε και δεν μπορώ να το χαρώ. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ