Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Παραμένει ψηλά στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Παυλίδης»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «AS», η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του Παυλίδη, με το ενδεχόμενο του να κινηθεί για την απόκτησή του να είναι πολύ πιθανό.

Το αν θα γίνει τελικά κίνηση των μπλαουγκράνα για τον Έλληνα επιθετικό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν οι Καταλανοί θα καταφέρουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον μεγαλύτερο μεταγραφικό τους στόχο, Χούλιαν Άλβαρες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένη να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται, μετά από τον Λεβαντόφσκι, να χάσει και τον Φεράν Τόρες, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Παυλίδη πάντως να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και την φετινή σεζόν του στην Μπενφίκα, πετυχαίνοντας 4 γκολ στην αναμέτρηση με την Σεν Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ