Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Τριπλή μεταγραφική διάψευση και έναρξη προετοιμασίας για Πάκσι

Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από τον Παναθηναϊκό για τους Βίκτορ Νέλσον, Άνες Τσαρντάκλιγια και Νέλσον Ντεόσα.

Ανάμεσα στα μεταγραφικά σενάρια στα οποία ενέπλεξαν ΜΜΕ του εξωτερικού τους πράσινους τις τελευταίες ώρες, αφορούσαν τον Δανό στόπερ της Γαλατασαράι, τον Βόσνιο αμυντικό της Γκάις και τον Κολομβιανό χαφ της Μπέτις.

Και οι τρεις περιπτώσεις διαψεύδονται κατηγορηματικά από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την Κυριακή ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Πάκσι στο ΟΑΚΑ (30/07, 21:30).

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την Κυριακή ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Πάκσι (30/07, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι ένας εναντίον ενός και τρεις εναντίον τριών, ενώ ολοκληρώθηκε με διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το πρωί», αναφέρει η ενημέρωση των πράσινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ