Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ουίλιαμς: «Το BCL αποτελεί βασικό στόχο για εμάς – Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην ΑΕΚ, εκφράζοντας τον σεβασμό του προς τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να πω το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκα και να υπογράψω στην ΑΕΚ. Έρχομαι σε μία ομάδα με σπουδαία ιστορία, παθιασμένους οπαδούς και μεγάλες φιλοδοξίες.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό τόσο στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο όσο και στον κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Σάκοτα και να μάθω από την εμπειρία του. Προσβλέπω στη δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης με το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους του οργανισμού.

Με διακατέχει ανέκαθεν η νοοτροπία του νικητή. Εξακολουθώ να είμαι πεινασμένος για αγώνες και πιστεύω ότι διαθέτουμε το ταλέντο και τη φιλοδοξία ως ομάδα για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Το BCL αποτελεί βασικό στόχο για εμάς. Προσωπικά, θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω την αξία μου στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ας δουλέψουμε μαζί, ας παλέψουμε μαζί και, με το καλό, να πανηγυρίσουμε πολλές μεγάλες στιγμές. Τα λέμε σύντομα, φίλοι της ΑΕΚ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ