Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΟΦΗ: Παρελθόν ο Έντι Σαλσέδο

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Έντι Σαλσέδο, ο οποίος αποχαιρέτησε τους Κρητικούς μέσω μιας φορτισμένης ανάρτησης.

Ο Σαλσέδο στην διετία που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ (πρώτα ως δανεικός από την Ίντερ κι ύστερα ως ελεύθερος) πέτυχε 19 γκολ σε 67 συμμετοχές με την φανέλα των Κρητικών.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Υπάρχουν φάσεις που σε αλλάζουν ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο, και αυτή ήταν μία από αυτές.

Σήμερα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τον ΟΦΗ με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη. Από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και είχα την τύχη να μοιραστώ τα αποδυτήρια με μια ομάδα απίστευτων ανθρώπων.

Το γεγονός ότι σηκώσαμε το Κύπελλο και ζήσαμε εκείνη την στιγμή μαζί με τους οπαδούς μας θα είναι μια ανάμνηση που θα με συνοδεύει για πάντα. Το να βλέπω τον ενθουσιασμό ολόκληρης της πόλης και να γιορτάζουμε μαζί ένα τόσο ξεχωριστό επίτευγμα ήταν ένα προνόμιο.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου και κάθε οπαδό για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Φεύγω ως καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά, πάνω απ’ όλα, ως καλύτερος άνθρωπος.

Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Αυτός ο σύλλογος και αυτή η πόλη θα κατέχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ