Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίστρουπ: «Ήμασταν πολύ δυναμικοί» – Τι είπε για τους τραυματισμούς

Ο Τζέικομπ Νίστρουπ έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική εικόνα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας τη σημασία των δύο διαδοχικών νικών και των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα.

Ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε:

«Επιστρέψαμε στον δρόμο μας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Πετύχαμε δύο νίκες και ήμασταν πολύ καλοί, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορήσαμε την μπάλα στο έδαφος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αν και για περίπου μισή ώρα δεν ήμουν ικανοποιημένος από τη νοοτροπία μας, καθώς ήμασταν αργοί σε όσα θέλαμε να κάνουμε. Σε γενικές γραμμές, όμως, ήμασταν πολύ δυναμικοί, επιστρέψαμε και συνεχίζουμε».

Για τους τραυματισμούς, ανέφερε: «Είναι πολύ στενάχωρο. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις για να δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσουν. Είναι δυσάρεστο που θα τους χάσουμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε πολλές επιλογές».

Για το αν η επιθετική εικόνα του Παναθηναϊκού ανταποκρίνεται σε αυτό που ονειρεύεται, σχολίασε: «Είναι πολύ ευχάριστο. Αρχίζουμε να δείχνουμε καλά στοιχεία με την μπάλα στα πόδια. Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι θετικό για τη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ