Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Φροζινόνε «συνέτριψε» τη Λέτσε – Ισοπαλία στο Φιορεντίνα – Αταλάντα

Η 9η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε με τη Φιορεντίνα να ανατρέπει το σκορ, αλλά να μένει τελικά στο 2-2 με την Αταλάντα, χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη φετινή της νίκη.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, με τον Ντε Κετελάρε να αξιοποιεί την ασίστ του Ζαλέφσκι.

Η Φιορεντίνα απάντησε στο 53’, όταν ο Ενζιέ ισοφάρισε με εντυπωσιακή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χιμένεθ.

Στο 61’, ο Ζοάο Μάριο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με σουτ έξω από την περιοχή. Ωστόσο, στο 74’, ο Ζαλέφσκι, μετά από συνεργασία με τον Ντε Κετελάρε, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Φροζινόνε – Λέτσε

Η Φροζινόνε συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, συντρίβοντας τη Λέτσε με 5-1.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τσιτσέλα (25’), Καλό (45+1’), Ραϊμόντο (59’) και Μπιρλιτζέα (72’, 90+2’), ενώ για τη Λέτσε σκόραρε ο Μοντέιρο (82’).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ