Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η εντυπωσιακή μελαχρινή που έκανε… restart την καριέρα του Κουρμπέλη (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League και υπάρχει λόγος, καθώς είναι στα καλύτερά του και ζει έναν μεγάλο έρωτα εκτός γηπέδων!

Ο έρωτας της Νικόλ Μαυρίδη και του Δημήτρη Κουρμπέλη κρατά χαμηλούς τόνους, έχει όμως ήδη περάσει σε μια πιο ουσιαστική φάση και αυτό είναι φανερό ακόμη και στην επαγγελματική ζωή τους.

Το εντυπωσιακό γκολ του διεθνούς ποδοσφαιριστή ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα και έκανε τους 5.000 Έλληνες που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο στη Γερμανία να θυμούνται την ημέρα αυτή για πάντα.

Περισσότερο υπερήφανη από όλους, όμως, είναι η σύντροφός του, η οποία πόσταρε διαρκώς στιγμιότυπα από το σούπερ γκολ του αγαπημένου της.

Φυσικά και θα μπορούσε να πει κανείς ότι η σχέση τους, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, είναι… γούρι και για τους δυο τους, με την ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη και να τους φέρνει καλά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς!

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη, με τη συγκατοίκηση να έχει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δύο διαφορετικές βάσεις, στην Αθήνα και στην Τρίπολη.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους έγινε σε γάμο στενού φίλου του διεθνούς ποδοσφαιριστή, στον οποίο ο ίδιος ήταν κουμπάρος.

Έφτασαν μαζί στην εκκλησία, πιασμένοι χέρι-χέρι, δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα μιας σχέσης που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε διακριτική.

Το καλοκαίρι, μάλιστα, τους βρήκε να απολαμβάνουν τις πρώτες διακοπές τους ως ζευγάρι. Προορισμός τους ήταν η Σχοινούσα, όπου έζησαν ημέρες απόλυτης χαλάρωσης, με βουτιές, βόλτες με σκάφος και χρόνο για δύο.

Η νέα καθημερινότητά τους έχει, ωστόσο, μια μικρή ιδιαιτερότητα. Ο Δημήτρης επέστρεψε το καλοκαίρι στην Τρίπολη και στον Αστέρα Τρίπολης, την ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία έκανε τα πρώτα μεγάλα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Η Νικόλ εξακολουθεί να έχει την επαγγελματική βάση της στην Αθήνα. Οι δυο τους βρίσκουν τον δικό τους ρυθμό ανάμεσα στις δύο πόλεις. Εκείνη ταξιδεύει στην Τρίπολη για να βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ εκείνος, όταν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, επιστρέφει στην Αθήνα για να περνούν χρόνο μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ