Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκνευρισμένος ο Βούρος για τη διαιτησία – “Δίνουμε αξία σε λάθος άτομα”

Φανερά δυσαρεστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος μετά την ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις, με γκολ που ακυρώθηκαν και αποφάσεις που πάρθηκαν. Δίνουμε αξία σε λάθος άτομα, αν ασχοληθούμε με διαιτητικές αποφάσεις. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, συνεχίζουμε τη δουλειά. Τι έγινε, τι δεν έγινε, δεν έχει αξία να λέμε κάθε φορά τα ίδια πράγματα.

Στα τελευταία λεπτά βλέπεις ότι όλοι οι παίκτες ήταν νευριασμένοι. Αυτές τις αποφάσεις κάποιες φορές δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε. Ένα τοπικό ντέρμπι θέλω είτε να το χάσω είτε να το κερδίσω δίκαια. Για να μη γίνομαι κουραστικός, λίγα λόγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ