Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΕ ΑΕΚ για Δρακόπουλο: «Αν δεν ανασκευάσει, θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή»

ΚΑΕ ΑΕΚ για Δρακόπουλο: «Αν δεν ανασκευάσει, θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Θοδωρή Δρακόπουλου, αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Είναι μια επιτροπή, η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δρακόπουλος, με την Ένωση να τον καλεί να ανασκευάσει και παράλληλα, να τονίζει ότι αν εκείνος δεν το κάνει κι η ίδια λάβει αποζημίωση, προτίθεται να τη διαθέσει ως δωρεά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».