Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δρακόπουλος: «Θα κάνω μήνυση στην ΕΕΑ - Έδωσαν άδεια στην ΑΕΚ, την πρωταθλήτρια των ban»

Δρακόπουλος: «Θα κάνω μήνυση στην ΕΕΑ - Έδωσαν άδεια στην ΑΕΚ, την πρωταθλήτρια των ban»

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος επιτέθηκε στην ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Ηρακλή, έκανε λόγο για μηνύσεις και στάθηκε στην ΑΕΚ «που είναι η πρωταθλήτρια των ban».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής ανέφερε: «Μόλις μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται με δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η προσφυγή του Βεργίνη απορρίφθηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει θέμα. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είπε ότι δεν του κάνει αυτό το χαρτί και πρέπει να μας πει τι χαρτί θέλει. Ο Ζάρας ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, προ διετίας, στο πρωτάθλημα που είχε διακοπεί και παρότι ο ελληνικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Καμία ελληνική επιχείρηση δεν υποχρεούται να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τη στιγμή που διακόπηκε, στην προκειμένη περίπτωση το πρωτάθλημα, με κρατική παρέμβαση. Κι εμείς δεν πληρώσαμε κανέναν υπάλληλο για δύο μήνες. Ο κύριος Ζάρας θέλει να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι εισέπραξε 1.500 ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει μέχρι τη στιγμή της διακοπής. Ούτε αυτά τα χαρτιά δεν έκαναν στον πρόεδρο της ΕΕΑ».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης για να καταθέσουμε αίτηση θεραπείας. Ήδη, όμως, έδωσα εντολή στους δικηγόρους να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος. Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή, η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και αυτός εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της Επιτροπής».