Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλύτερα ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ – Χαμόγελα για Μιχάι

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής για προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ίνγκασον να βγάζει μέρος της προπόνησης και να ακολουθεί έπειτα ατομικό πρόγραμμα και θα περιμένει με υπομονή την εξέλιξη της κατάστασης του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, όσο ο χρόνος κυλά προς το μεσημέρι της Κυριακής (25/4, 15:00) και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Καγκάβα και Περέιρα, ενώ ο Κρέσπο, που υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και θα λείψει για 15 τουλάχιστον ημέρες, ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου και θεραπείας.

Τέλος, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό συμμετείχε σε μέρος ομαδικής προπόνησης ο Μιχάι, ο οποίος έπειτα ακολούθησε εξειδικευμένο επίσης ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση σε γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει το επιτελείο του Γκαρσία στο γήπεδο.

Επόμενη προπόνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά το πρωί του Σαββάτου (24/3, 11:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ