Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΤP Finals: Φινάλε με νίκη για τον Ρούμπλεφ

Την πρώτη του νίκη  στην τελευταία ημέρα του ομίλου “London 2020” στο ATP Finals του Λονδίνου πέτυχε ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 23χρονος Ρώσος τενίστας  μετά από τις ήττες από τον Ναδάλ και τον Τσιτσιπά στον όμιλο επικράτησε με 6-2,7-5 του Ντομινίκ Τιμ στην τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου ο Αυστριακός έπαιξε γνωρίζοντας  ότι έχει ήδη προκριθεί στους “4”. 

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν πειστικός στον τελευταίο αγώνα του για το 2020 και έκλεισε με 41 νίκες (41-10) και 5 τίτλους. Ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να του πάρει και τα δύο ρεκόρ είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει 40 νίκες και 4 τίτλους, ενώ συνεχίζει στο ATP Finals. 

Ο Τιμ από την άλλη συνεχίζει και θα περιμένει στον ημιτελικό του ερχόμενου Σαββάτου τον νικητή του αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Ζβέρεφ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ