Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το 2/2 η ΑΕΚ στο BCL (ΦΩΤΟ)

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο που έχει στη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League θέλει η ΑΕΚ που απόψε (19:30) υποδέχεται τη Τσμόκι Μινσκ στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έρχονται με… φόρα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Περιστέρι για τη Basket League και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη, κάνοντας το 2/2.

Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς ο Γιόνας Ματσιούλις επιστρέφει στη δράση και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση. Ο Λιθουανός φόργουορντ δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Περιστεριώτες, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τις οποίες ξεπέρασε και πλέον υπολογίζεται κανονικά.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Λευκορωσίας προέρχεται από εντός έδρας ήττα στη VTB League απέναντι στην Αβτοντόρ Σάρατοφ, όμως θέλει να την αφήσει πίσω και να μπει και πάλι σε τροχιά νικών.

Ο Ρόστισλαβ Βέργκουν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με την ομάδα του Μινσκ να ταξιδεύει πάνοπλη στην Αθήνα για το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα του ομίλου της ΑΕΚ:

Χάποελ Χολόν – Σολέ 73-63
ΑΕΚ – Τσμόκι Μινσκ (19:30)

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ:

1. Τσμόκι Μινσκ 1-0*
2. ΑΕΚ 1-0*
3. Χάποελ Χολόν 1-1
4. Σολέ 0-2

*Παιχνίδι λιγότερο

Οι σημερινοί αγώνες για το BCL:

24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ