Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίρνει στην Τρίπολη τον Χουάνκαρ ο Πογιάτος – Δίνει φανέλα βασικού στον Μπουζούκη

Ο Χουανκάρ αποτελεί κι επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού εδώ και μερικές μέρες, με τον Ντάνι Πογιάτος μάλιστα να τον βλέπει στις προπονήσεις και να… τρίβει τα χέρια του.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του συμπατριώτη του στις προπονήσεις και έχει διαπιστώσει πως από άποψη φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Γι’ αυτό τον λόγο φαίνεται ότι ο Χουάνκαρ θα είναι στην αποστολή του τριφυλλιού που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αυριανή (13/9, 20:30) αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού κι αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.

Στο αρχικό σχήμα, από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Μπουζούκης, ο οποίος αρέσει στον Πογιάτος κι αναμένεται να είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες στα χαφ.

Στο κέντρο της άμυνας ο Πούγγουρας θα είναι βασικός με τον Βέλεθ από τη στιγμή που ο Σένκεφελντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ