Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κεμζούρα: «Οι διαιτητές να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στον αγώνα με τη Φενέρ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και ρωτήθηκε αρχικά για το γεγονός ότι η Euroleague αναγνώρισε διαιτητικά λάθη σε βάρος της Φενέρ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ και κόντρα στη Βαλένθια.
 
«Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι, ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Βασίλης Σπανούλης να γίνει αρχισκόρερ της διοργάνωσης στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε:

«Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή». 
 
Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τις απουσίες στην front line της Φενέρ, είπε: «Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του». 
                                                                 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ