Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ήττα από την άσπρη βούλα για την Κ19 του ΠΑΟΚ

Δυσκόλεψε αρκετά η προσπάθεια της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ντιναμό Κιέβου.

Δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι και ένα ακόμη προς το τέλος της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ υπέρ των Ουκρανών στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που έγινε σήμερα στο “Βαλερί Λομπανόφσκι” του Κιέβου.

Η Ντιναμό προηγήθηκε στο σκορ στο 10ο λεπτό, με την πρώτη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσιταϊσβίλι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε ο Μαυροβούνιος ρέφερι, Μίλοβαν Μίλασιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά Τζόλης και Κούτσιας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε καλές στιγμές. Στο 76ο λεπτό ο Ναλντόσκι με σουτ έκανε το 3-0 δίνοντας στην Ντιναμό Κιέβου ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Domestic Champions Path.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Ταλιχμανίδη, Παναγιώτου, Μιχαηλίδη, Καλουτσικίδη, Τσιγγάρα, Τάχατο, Τσοπούρογλου (46′ Γρόσδης), Θεοδωρίδη, Πανίδη (46’ Κούτσιας), Δούμτση (74’ Πουρναράς) και Τζόλη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ