Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτο! Και άλλη θλάση στον ΠΑΟΚ

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει προηγούμενο. Οι θλάσεις των ποδοσφαιριστών πλησιάζουν τις 30, με το Νίκο Κοροβέση να είναι το τελευταίο θύμα!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος από χθες αισθανόταν ενοχλήσεις υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες. Επίσης ενόψει Ολυμπιακού εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μυστακίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (05.02) περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις 5-2 και positioning games σε καθεστώς πρέσινγκ με το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου να δίνει οδηγίες για γρήγορο παιχνίδι με μία επαφή.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος όπως φάνηκε στη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί ορθό μηριαίο κι αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 4-5 εβδομάδες.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα, όπως κι ο Χάρης Χαρίσης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Νίκος Μελίσσας γυμνάστηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Οι Παναγιώτης Γλύκος, Γκάρι Ροντρίγκες, Μάριν Λέοβατς, Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Το Σάββατο (06.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ