Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Βλέπω βελτίωση, είμαι ικανοποιημένος και στα πλέι οφ θα είμαστε καλά”

Η συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ, είδηση δεν έβγαλε. H αναφορά του αφορούσε στο ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πανέτοιμος για τα πλέι οφ και πως η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της.

Αναλυτικά:

Για τους πολλούς μυικούς τραυματισμούς: «Εννοείται πως ανησυχώ για τους τόσους πολλούς τραυματισμούς. Σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Αρκετοί από αυτούς σε συγκλεκριμένους παίκτες. Για το αν πρέπει να αλλάξουμε προπόνηση, το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών παιχνίδιων δεν κάνουμε προπόνηση. Είμαστε αποθεραπείες και παιχνίδι. Έχω κάποιες πιθανές αιτίες, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές αντοχές στην καταπόνηση. Ο Γκάρι προέρχεται από τραυματισμό και ξέραμε ότι θα ήταν ρίσκο να παίξει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.Ό,τι και να κάνεις είσαι χαμένος. Κάνουμε ότι μπορούμε, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι μια περίοδος με φορτωμένο πρόγραμμα».

Για τον αγώνα: «Το πρώτο, ήταν από τα καλύτερα ημίχρονά μας στη σεζόν. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος έκανε κάποιες αλλαγές είχε την κυριαρχία στα 30 από τα 45 λεπτά, αλλά χωρίς τελικές προσπάθειες. Ακόμη και το γκολ είναι από στημένη φάση. Και για μένα και για τον κόσμο δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή. Αλλά ακόμη και ως άμυνα ήμασταν το κάναμε καλά. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όταν δύο από τους καλύτερους παίκτες βγαίνουν αλλαγή, αυτό επηρεάζει».

Για τις αντιδράσεις της ομάδας στα στημένα: «Δουλεύουμε καθημερινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και να μεγαλώσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα γρήγορα. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Αν μπορείς να πετύχεις και 3-4 γκολ, γιατί ξέρεις ότι και ο αντίπαλος θα έχει το δικό του διάστημα».

Για τον Βελλίδη: «Ξέρουμε ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αν και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει καλύτερες αντιδράσεις. Αλλά και γι’ αυτόν είναι μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Εχει χαρακτήρα, είναι ηγέτης και έχει την στήριξη μας».

Για το αν υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Οι ποδοσφαιριστές αυτοί ξέρουν τις απαιτήσεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Επίσης είμαστε μέσα σε όλους τους στόχος μας. Είμαστε σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ στο Κύπελλο πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη που παρουσιάζει η ομάδα: «Βλέπω βελτίωση και είμαι ικανοποιημένος και βλέπω ότι στα πλέι οφ θα είμαστε καλά. Οταν θα είναι και όλοι οι παίκτες καλά, θα δείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μία καλή ομάδα. Η βελτίωση που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω πολλά παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μας άξιζε να χάσει. Συγκρίνοντας με ένα διάστημα της περσινής σεζόν αυτό δεν συνέβαινε».

Για τις μεταγραφές και τη στήριξη από την διοίκηση: «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα. Για τις μεταγραφές το έχω πει ξανά, ότι δεν είναι δικλή μου δουλειά, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι φυσιολογικό να αποδοκιμάζει ο κόσμος. Ολοι περιμένουν νίκες. Είμαι χαρούμενος εδώ, μπορώ να χειριστώ την πίεση και ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα πλέι οφ όταν και θα γίνουν και τα σοβαρά παιχνίδια».

Για το αν θα γίνει ειδική προετοιμασία για τα πλέι οφ: «Ανάμεσα στο τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ υπάρχει ένα διάστημα, τότε με τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε 20 ποδοσφαιριστές, που μπορεί να χρειάζονται και διαφορετική αντιμετωπίσει. Μέχρι τότε υπάρχουν, όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ