Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δεν ξέρω γιατί οπισθοχωρήσαμε”

AdTech AdΟ Ρόμπερτ Μακ, που  αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, τόνισε πως ο Δικέφαλος ασυναίσθητα έδωσε χώρο στον αντίπαλό του στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό το πλήρωσε…

Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοτώσαμε τον αντίπαλο. Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν έπρεπε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο αλλά δεν το κάναμε αυτό. Δώσαμε ασυναίσθητα χώρο, γυρίσαμε προς τα πίσω και σε μια καλή φάση, οι αντίπαλοι έκαναν ένα γέμισμα και ισοφάρισαν. Εκεί κρίθηκε το ματς”.

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε:Δεν ξέρω. Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ανέβηκε στο δεύτερο και με το δίκαιο του ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος στο τέλος”.

Για το αν οι παίκτες ένιωθαν πίεση:Δεν θα το έλεγα. Κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, σήμερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν πήραμε την νίκη. Τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς ήταν ξεχωριστό”.

Για το ότι έπαιξε ως φορ:Νιώθω άνετα όταν παίζω μπροστά. Σέβομαι την απόφαση του προπονητή, όπου κι αν παίζω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ