Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ να πάει τόσο πίσω”

Ο Ατρόμητος έφυγε από την Τούμπα με το βαθμό της ισοπαλίας και ο Τραϊανός Δέλλας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Ο προπονητής του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα νέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν περίμενε από τον ΠΑΟΚ να γυρίσει τόσο πίσω.

«Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε κλασικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ήρθε το γκολ και έγινε αυτό που είπαμε στο ημίχρονο. Να κρατήσουμε το 1-0 και να χτυπήσουμε σε κάποια στιγμή. Πήραμε τελικά έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε», ανέφερε αρχικά ο Δέλλας.

Για το ποιο ήταν το κλειδί που άλλαξε την εικόνα στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν περίμενα και τον ΠΑΟΚ να πάει τόσο πίσω. Προσπαθούσαμε να απειλήσουμε και τελικά πήραμε τον βαθμό».

Για τον Λαζαρίδη ανέφερε ότι τον χτύπησε ένα αντικείμενο και για τις καθυστερήσεις τόνισε: «Δεν ήταν έντονο το φαινόμενο. Δεν υπήρχε και καμία εντολή. Δεν είναι η δική μου λογική αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ