Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νάστος: «Μακάρι όλα τα γήπεδα να είναι γεμάτα όπως του Άρη σήμερα»

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ, μίλησε ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει τον ελάχιστο κόσμο που ακολούθησε την ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ: «Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον  προπονητή μου, ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το τρίποντο και παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Άρη και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Από την άλλη πλευρά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αντίδραση που βγάλαμε μετά από το κακό αποτέλεσμα που είχαμε με την Παναχαΐκή, ενώ οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ελάχιστο κόσμο που μας ακολούθησε».

Για την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Μακάρι όλα τα γήπεδα να έχουν κόσμο, πραγματικά πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» αρέσει και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διασκέδαση η αντιπαλότητα διαρκεί μόνο 90 λεπτά».

Τέλος για τον προπονητή του είπε: «Παίξαμε και για τον προπονητή μας σήμερα που είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα, ωστόσο όταν αγωνιζόμαστε υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για τους οποίους παίζουμε όπως η φανέλα, η ομάδα μας και οι οικογένειες μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ