Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σίγουρα το φαβορί είναι η Φενέρ”

Τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχρισε φαβορί για νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

“Πρώτα από όλα έχω να πω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, θεωρώ πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης  αφού παίζει  στο γήπεδο της, μπροστά στο κοινό της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να δώσουμε μια μάχη για σαράντα λεπτά. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας”, τόνισε ο 47χρονος τεχνικός πριν από την αναχώρηση για τη γείτονα χώρα.

Στη συνέχεια, επανέλαβε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλός, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητες των παικτών του: “Σίγουρα, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει μεγάλη ποιότητα και πολλοί παίκτες της μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν είναι μόνο 2-3 αυτοί που ξεχωρίζουν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στην ομάδα μας, στους παίκτες μας και στο υλικό μας και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να τους αντιμετωπίσουμε”.

Να κάνει το παιχνίδι του θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, σύμφωνα με το Δημήτρη Κατσίβελη. Ο 23χρονος γκαρντ χαρακτήρισε φαβορί για τη νίκη την τουρκική ομάδα, πρόσθεσε όμως πως εάν παίξουν οι ερυθρόλευκοι με σοβαρότητα έχουν πιθανότητες να φθάσουν στην κατάκτηση του διπλού.

Αναλυτικά τα όσα είπε: “Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως είναι το φαβορί, μια και παίζει στην έδρα της. Εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει στο Top 16. Σίγουρα το ότι έχουν κάνει ήττα στην έδρα τους ίσως να τους βάλει πίεση, αλλά μπορεί και να τους δώσει έξτρα κίνητρο. Δεν κοιτάζουμε, όμως, τι κάνουν αυτοί, αλλά τι κάνουμε εμείς. Παίζουν καλά ως ομάδα, αλλά θεωρώ πως εάν εμείς είμαστε σοβαροί έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Ο Γκούντλοκ είναι ο πρώτος σκόρερ τους, δεν είναι όμως ο μόνος που χρειάζεται προσοχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ