Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ξάνθη

Με τον Μάριν Λέοβατς να επιστρέφει στην αποστολή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ξάνθης, με τον Βλάνταν Ιβιτς να επιλέγει 18 παίκτες στην αποστολή της ομάδας του. Εκτός και πάλι οι Χαρίσης, Περέιρα, αλλά και ο Μυστακίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο “σπίτι” του και θέλει να συνεχίσει με νίκες την πορεία του στην Super League.

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Μάριν Λέοβατς εξέτισε την τιμωρία του και είναι πάλι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος το Σάββατο (24.09) δούλεψε  κυρίως στην τακτική, την αμυντική και επιθετική μετάβαση, αλλά και τις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το ματς της 5ης αγωνιστικής με την Ξάνθη και είναι οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Πέλκας, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ