Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιώργος Δώνης θα αποχωρήσουν από την Αλ Καλίτζ»

Ο Γιώργος Δώνης και ο Κώστας Φορτούνης συνεργάζονται φέτος για δεύτερη σεζόν στην Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αμφότεροι εμφανίζονται στην… πόρτα της εξόδου ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του alyaum.com, τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Κώστας Φορτούνης θα αποτελέσουν παρελθόν για την Αλ Καλίτζ σε λίγους μήνες, συνεχίζοντας σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής: «Έμπιστες πηγές αποκάλυψαν ότι η διοίκηση της ομάδας Αλ Καλίτζ έχει ενημερωθεί ότι ο Έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης και ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν».

Ο Κώστας Φορτούνης εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει και ο Γιώργος Δώνης, που έχει «φτιάξει» καλό όνομα στα ΗΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ