Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πήρε πίσω ο Πίτερς: «Αυτό εννοούσα για το αυτοκόλλητο…»

Νέα τοποθέτηση έκανε ο Άλεκ Πίτερς, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τα αυτοκόλλητα στο παρκέ και την επίσημη απάντηση της ΕΟΚ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακός μίλησε μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο παρκέ του κλειστού της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, θέτοντας ζήτημα ασφάλειας για τους αθλητές.

Το γεγονός αυτό οδήγησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο να τοποθετηθεί επίσημα, τονίζοντας ότι τα αυτοκόλλητα είναι κορυφαίας ποιότητας και πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Από την πλευρά του, ο Πίτερς προχώρησε σε νέα διευκρινιστική δήλωση, αναφέροντας πως:

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα σε διαφορετική διάσταση από την πραγματική. Με τη χθεσινή μου δήλωση δεν εννοούσα πως όλο το παρκέ έχει καλυφθεί με αυτοκόλλητο, αλλά ήθελα να θίξω ένα θέμα που υπάρχει και σε αυτό το παρκέ, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις.

Η χρήση αυτοκόλλητων γενικά, με οποιονδήποτε τρόπο, είναι κάτι που δεν αρέσει στους παίκτες. Είμαι σίγουρος πως οι άνθρωποι εδώ έκαναν το καλύτερο για να φέρουν τις συνθήκες στο επίπεδο που ζητάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ