Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χριστόπουλος: «Στόχος του ΟΦΗ είναι η Ευρώπη»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος υπογράμμισε ότι ο κύριος στόχος του ΟΦΗ είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέφερε πως οι Κρητικοί επιδιώκουν την κατάκτηση του Κυπέλλου, με σκοπό να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Όσα είπε:

Για τη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, στην έδρα του πρωταθλητή. Ωστόσο, ήμασταν προετοιμασμένοι και αγωνιστήκαμε σκληρά. Η τακτική μας προετοιμασία ήταν άψογη και αυτό μας έφερε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η σταθερότητα, τόσο στην απόδοση όσο και στα αποτελέσματα. Σίγουρα θα υπάρξουν και άσχημα αποτελέσματα, αλλά με σταθερότητα και πλάνο, τα πράγματα θα έρθουν όπως τα θέλουμε».

Για τη στήριξη του ΟΦΗ στους Έλληνες παίκτες:

«Σήμερα είναι δύσκολο να βρει κανείς πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ελληνικές ομάδες. Αυτό είναι θλιβερό, καθώς δεν έχουμε κανένα μειονέκτημα. Ο ΟΦΗ, ωστόσο, στηρίζει τους Έλληνες παίκτες και αποδεικνύεται ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε εξαιρετικά. Πιστεύω ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρέπει να βγαίνουν από τη ζώνη ασφαλείας τους. Η εμπειρία μου στην Κροατία με βοήθησε πολύ σε όλα τα επίπεδα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία και προσπαθούμε να το κρατάμε στο μυαλό μας, παραμένοντας συγκεντρωμένοι. Ξεχνάμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τώρα επικεντρωνόμαστε στο Κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Βόλο και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, καθώς φέτος, με την ευνοϊκή κλήρωση, είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

Για τη συνεργασία του με τον Μίλαν Ράσταβατς:

«Ο Ράσταβατς βρήκε την ομάδα προετοιμασμένη, όπως είπε και ο ίδιος. Εγώ είχα συνεργαστεί μαζί του στον Αστέρα, οπότε μου ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Γνωρίζω το πλάνο του και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά καθώς προσαρμοζόμαστε όλοι στη φιλοσοφία του νέου προπονητή».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα φέτος είναι απρόβλεπτο και αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι μικρές ομάδες αντιμετωπίζουν ισότιμα τις μεγάλες και πιστεύω πως η τελική έκβαση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ