Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς πάγκο με ΑΕΚ ο Μπακασέτας – Αλλαγή έδρας σε ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Μετά τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο Παναθηναϊκός περνάει σε ρυθμούς ντέρμπι, αφού έπεται ο αγώνας με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το θετικό για τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός απροόπτου, γεγονός το οποίο τον βοηθά στο να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη σαφήνεια, αλλά και ασφάλεια.

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Μαξίμοβιτς θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα δίπλα στον Αράο, καθώς ο Αλόνσο θέλει μία πιο σφιχτή επιλογή στον άξονα.

Ο Ουναΐ έχει προβάδισμα να πάρει ξανά φανέλα βασικού και να αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά τους, με τον Μπακασέτα να μένει εκτός ενδεκάδας.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στο γήπεδο της Σριούσμπερι, ομάδας της 3ης κατηγορίας της Αγγλίας, θα διεξαχθεί ο αγώνας Δε Νιου Σεντς-Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Το γήπεδο της ουαλικής ομάδας, το “Παρκ Χολ”, δεν πληροί τις προδιαγραφές για ευρωπαϊκούς αγώνες, η ίδια άλλωστε συμμετέχει για πρώτη φορά στους ομίλους, κι έτσι έπρεπε να αναζητήσει άλλη έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Conference League, εκεί που θα υποδεχτεί και τον Παναθηναϊκό στις 12 Δεκεμβρίου.

Αυτή θα είναι τελικά στο γειτονικό Σριούσμπερι, περίπου 30 χλμ. μακριά, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη σχετική συμφωνία με τη Νιου Σεντς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σριούσμπερι αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αγγλίας, τη League One, ενώ το γήπεδό της έχει χωρητικότητα 9.875 θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ