Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύσημα της UEFA στον Παναθηναϊκό για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ

Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν χθες ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός-Άγιαξ για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League. Κάτι που επιβεβαίωσε και η έκθεση του παρατηρητή της UEFA, Μάρτσιν Στεφάνσκι.

Σε αυτή, λοιπόν, οι κατηγορίες που αφορούν την κατάστασή του είναι δύο. Η πρώτη αφορά το πόσο λειτουργικό είναι για τους ποδοσφαιριστές και η δεύτερη για την αισθητική εικόνα του.

Και στα δύο, οι επιλογές για τον απεσταλμένο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι τρεις. Το «έξοχα», το «σύμφωνα με τις προδιαγραφές» και το «κάτω από τις προδιαγραφές».

Και στις δύο κατηγορίες επιλέχθηκε το «excellent», κάτι που, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σημαίνει πως ούτε λακούβες υπήρχαν, ούτε οι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το Ολυμπιακό Στάδιο πέρασε στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στα τέλη Ιουνίου μετά τις συναυλίες που έλαβαν χώρα εκεί και με κριτήριο τον χρονικό ορίζοντα που υπήρχε έγινε το καλύτερο δυνατό. Εξάλλου, το τριφύλλι τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι επενδύει και ποντάρει στο να έχει έναν άρτιο αγωνιστικό χώρο, είτε παίζει στη Λεωφόρο, είτε στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ