Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θετικά δείγματα για τον Αστέρα Τρίπολης παρά την ήττα από την Ελλάς Βερόνα

Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 αλλά βάση της εικόνας θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίωρο δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία, οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τη μεγαλύτερη στιγμή στο 30′. Ο Ρούμπεν Γκαρθία πάτησε περιοχή αλλά ο πορτιέρε της Βερόνα απέκρουσε με δυσκολία.

Επτά λεπτά μετά, οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα χάρη στην κεφαλιά του Σερντάρ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η Βερόνα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Τσιντώτας είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του σε σουτ του Ντάνι Σίλβα.

Στο 63′ οι Αρκάδες άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το διαγώνιο σουτ του Μπαρτόλο πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία των Ιταλών. Σημαντική στιγμή και στο 83′ όταν ο Ρεγκίς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε, πήγε άουτ.

Ελλάς Βερόνα: Μοντιπό, Τσατσουά, Λάζοβιτς, Ρότσα, Χαρούι, Κόππολα, Φρέσε, Μπαντέιρα, Μανιάνι, Σέρνταρ, Μοσκέρα

Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας (61′ Παπαδόπουλος), Γκαρθία (61′ Άλχο), Αλβάρεθ (61′ Χουχούμης), Γκρόζντανιτς (61′ Καστάνιο), Αλάγκμπε (61′ Τριανταφυλλόπουλος) Ρέντσιτς (46′ Γκος, 68′ Μούμο), Τζανδάρης (61′ Γιαμπλόνσκι), Τζίμας (46′ Φαράι, 68′ Καλτσάς), Ζουγλής (61′ Ρεγκίς), Παλάσιος (61′ Μπαρτόλο), Μάντζης (46′ Άνταμ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ