Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΦΩΤΟ: Συγκίνηση στην Ρεάλ για την οικογένεια Καρβαχάλ!

Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του 15ου Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης πέρασαν στην ιστορία. Όπως και οι φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς, μερικές εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικές. Και ειδικά στην περίπτωση του Καρβαχάλ ανυπολόγιστης αξίας. 

carvahal-2.jpg

Ο ήρωας και σκόρερ του πρώτου γκολ του τελικού του Γουέμπλεϊ απόλαυσε μια μοναδική στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι στη Μαδρίτη, καθώς ο πατέρας του ήταν ένας από τους έφιππους αστυνομικούς που συνόδευσαν το ανοιχτό λεωφορείο της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Στο τέλος του πάρτι, ο Καρβαχάλ θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή και οι δύο εμφανώς συγκινημένοι πόζαραν μαζί με το τρόπαιο. 

Όμως, ο άσος της Βασίλισσας θέλησε να προχωρήσει και παραπέρα με μερικά λόγια για τον πατέρα του:

«Είμαι περήφανος που μοιράζομαι αυτή την απίστευτη στιγμή μαζί σου. Βλέποντάς σε πάνω σε ένα άλογο μετά από τόσα χρόνια, μόνο και μόνο για να με κάνεις χαρούμενο, με γεμίζει περηφάνια. Αυτή είναι μια ανάμνηση που θα θυμούνται τα εγγόνια σου για μια ζωή. 

Πάρα πολλά συναισθήματα σε μία μόνο φωτογραφία. Μπαμπά είσαι ο καλύτερος, αυτός που μου έμαθες το αληθινό νόημα της άνευ όρων αγάπης, της προσπάθειας, της θυσίας και της δύναμης. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Και η ανάρτηση αυτή συναισθηματικού και οικογενειακού χαρακτήρα, συγκίνησε όλο τον κόσμο στην Ρεάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ